Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Bijzettafel op zwart stalen frame

Bijzettafel op zwart stalen frame

Handgemaakt Hergebruikt maakt meubels en gebruiksvoorwerpen van hergebruikt hout. Deze bijzettafel maakten wij op een zwart stalen frame en is van een combinatie van mirindiba en tropisch hardhout. Wij maken deze tafels in verschillende uitvoeringen.

Deze bijzettafel op zwart stalen frame past comfortabel onder je bank, fauteuil, bank of bed, en laat drankjes, laptop of planten elegant in het industriële design staan. Deze lichtgewicht bijzettafel is makkelijk te verplaatsen door het huis.

Dit bijzettafeltje is gemaakt van een combinatie van mirindiba en tropisch hardhout. Dit materiaal wordt gebruikt voor de aanleg van vlonders en schuttingen. Deze stukken waren over van een tuinproject bij een bevriende hovenier. Het blad hebben wij afgewerkt met tungolie waardoor het hout een diepe kleur krijgt en beschermd is.

We konden ook nog een Iphone houder maken van de restjes van de restjes. Afmetingen zijn 65×23,5×43,5cm (hxbxl). We maken deze tafel met verschillende soorten resthout.

Vraagprijs is €335 inclusief de telefoonstandaard. Wil je deze bijzettafel op stalen frame kopen? Mail ons dan je beste bod op handgemaakt@proton.me Wie weet staat deze bijzettafel met telefoonhouder binnenkort bij jou thuis.

Wij hergebruiken hout en maken daar diverse meubels en gebruiksvoorwerpen van. Zo maken wij ook tafelbladen voor caravans en campers van hergebruikt hout.