Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Tafelblad voor camper of caravan

Tafelblad voor camper of caravan

Zoek je nog een tafelblad voor camper of caravan? Wij maken tafelbladen op maat voor jullie camper of caravan. Dit doen wij uiteraard met hergebruikt hout. Wij gebruiken een mix van verschillende soorten hout en maken daarmee een uniek ontwerp. We werken het tafelblad af met 100% natuurlijke tungolie waardoor het geheel waterafstotend wordt. Onze tafelbladen voor camper of caravan hebben een warme uitstraling en kosten tussen de €293 en €347. 

Tafelblad voor camper of caravan

Het tafelblad voor camper of caravan blijkt één van de meest gebruikte plekken te zijn. Je gebruikt er twee tot drie maaltijden per dag en daarnaast doe je er misschien ook wel een spelletje, lees je een boek, check je je mail of zit je te borrelen en te kletsen met reisgenoten. Met dat intensieve gebruik is het wenselijk dat het tafelblad tot de verbeelding spreekt en fijn is in gebruik.

Dat betekent dat het makkelijk schoon te maken is maar ook niet spekglad dat alles er overheen glijdt alsof het een ijsbaan is. De tafelbladen die met de caravan of camper uit de fabriek komen zijn vaak van geperst hout met een plastic lamineer laagje. Dat is makkelijk af te nemen maar daar is ook alles mee gezegd. Het heeft niet de huiselijke uitstraling van een stevige houten keukentafel.

Tafelblad van hergebruikt hout

Voor de VIP inrichting van een touringcar verzorgden wij de bekleding van de stoelen met een stijlvolle bekleding. Daarnaast maakten wij een tafelblad van hergebruikt hout. Om de natuurlijke uitstraling compleet te maken, werkte wij het blad af met tungolie. Tungolie of Chinese houtolie wordt wel de koningin onder de oliën genoemd. Tungolie is een afwerkingsproduct dat een sterk, flexibel en waterafstotend oppervlak geeft.

Tafelblad voor camper of caravan

Wij verzamelen partijen pallets, resthout van de bouw van tuinhuizen en veranda’s en zagen die op maat. Vervolgens worden deze latten glad geschaafd en verlijmd met waterbestendige lijm. De tafel wordt gemaakt alsof hij buiten komt te staan. Deze lijm heeft een hechting die een verbinding maakt die sterker is dan hout.

Door dit proces maken wij unieke tafelbladen voor camper of caravan. De mix van pallethout, hardhout en douglas hout zorgt voor de warme uitstraling. We kunnen haaks op de lengte richting ook een hard houten lat op de breedte richting infrezen.

Wil je meer weten over deze unieke tafelbladen voor camper of caravan? Neem dan contact met ons op.