Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Klusjesman in Drenthe

Klusjesman in Drenthe

Zoek jij een klusjesman in Drenthe? Dan komt het team van Handgemaakt Hergebruikt je graag helpen om jouw kleine verbouwing te realiseren. Ons team verbouwde reeds eerder een touringcar, maakte een bijzettafel op zwart stalen frame, richtte een tiny house in met meubilair, maakte een mobiele werkplaats in een container en transformeerde een oude zolderkamer in een multifunctionele ruimte.

De foto’s hierboven zijn van de herinrichting van de zolderkamer. De oude vloer is verwijderd en voorzien van nieuwe isolatie. In overleg met de klant is gekozen voor een vloer van OSB panelen. Diezelfde panelen hebben wij ook terug laten komen op een deel van het schuine dak. Door een systeem van schuifdeuren is er onder het laagste deel van het dak opbergruimte gecreëerd. De spullen staan door de deuren uit het zicht. Dat geeft het geheel een rustige uitstraling.

Wij werken op basis van donatie.

Wij geven graag wat achtergrond over hoe dat voor ons werkt. Wij werken niet voor niets. We maken reiskosten, we nemen ons gereedschap mee, dat gereedschap slijt en moet onderhouden worden. Dat betekent dat er een waarde gezet wordt tegenover de optelsom van reiskosten, gereedschapskosten en onze uren.

De hoogte van deze vergoeding bepalen we samen op basis van de aard van de klus, de ruimte in jouw portemonnee en de kwaliteit van het eindresultaat. Tot nu toe hebben wij dit gedaan door onze uren bij te houden en de opdrachtgever daar een uurloon aan te laten koppelen. We maken vooraf een inschatting over de tijd die wij nodig denken te hebben.

Voor €5 per uur kunnen wij niet komen voor €45 per uur zijn we zeker aanwezig. Zit je vast aan een budget? In sommige gevallen kunnen wij ook een projectprijs afspreken.

Waar zijn wij werkzaam in Drenthe?

Onze primaire focus ligt op klussen in de driehoek Borger-Odoorn in Noord-Oost Drenthe. Afhankelijk van de aard van de klus zijn wij ook wel eens in Groningen of Friesland te vinden. Onze meubels maken wij primair van hergebruikt hout, bij verbouwingen als deze werken wij met nieuw plaatmateriaal. In deze klus is ook wat elektra verlegd en is de verwarming aangepast. Er werden twee radiatoren afgedopt en op termijn worden er nieuwe radiatoren geplaatst. De vloer van OSB panelen werd afgewerkt met drie lagen bootlak. Dit geeft een langdurige bescherming.

Onze kernkwaliteit en passie is houtbewerking. We zijn als klusjesman in Drenthe inzetbaar op een breed scala van klussen. Daarnaast werken wij op basis van donatie. Dat maakt ons werk voor mensen met een kleine en een grote beurs bereikbaar. Meer weten over het laten doen van een klus op basis van donatie? Neem dan contact met ons op of vul het vrijblijvende contactformulier in, dan nemen wij contact met jou op.