Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Relatiegeschenken van hergebruikt materiaal

Relatiegeschenken van hergebruikt materiaal

Handgemaakt en hergebruikt maakt gebruiksvoorwerpen en relatiegeschenken van hergebruikt materiaal. Jaarlijks verdwijnen bij houtbewerkers, hoveniers, bouwers van veranda’s en tuinhuizen honderden tonnen goed bruikbaar hout bij het afval. Meestal wordt dat materiaal verbrand. Dat is zonde, want naast een opslag van CO2 is hout ook nog eens een mooi en duurzaam materiaal met een breed scala aan toepassingen.

Relatiegeschenken van hergebruikt materiaal

In Nederland ging het (in 2010) om een jaarlijkse hoeveelheid van 1,395 miljoen ton. De helft hiervan werd geëxporteerd, 35% werd gebruikt voor energieopwekking en 15% hergebruikt. Het is ons doel om een deel van deze afvalberg nuttig te gebruiken. Op deze website vind je meer informatie over de verschillende projecten die wij doen.

Door het maken van gebruiksvoorwerpen en relatiegeschenken van hergebruikt materiaal maken wij geen aanspraak op nieuw productie hout. Het is een persoonlijke passie van ons om dingen die afgedankt worden op te knappen en een tweede leven te geven.

Blader eens door ons portfolio om een beeld te krijgen van onze projecten. Of kijk bij de handgrepen en knoppen die wij maakten voor een keuken in een VIP bus.